Junior Jazz Experience

JUNIOR JAZZ EXPERIENCE

Stap binnen in de opwindende wereld van de Junior Jazz Experience, een jeugd big band bruisend van energie, bestaande uit getalenteerde muzikanten tussen de 13 en 17 jaar oud. Elke week komen deze jonge virtuozen samen om de magische klanken van jazz te laten weerklinken.

De Junior Jazz Experience telt maar liefst negentien gepassioneerde leden, met een complete big band bezetting, allemaal gedreven door de bekwame leiding van dirigent Lorenzo Mignacca. Hun muzikale reis heeft hen al op diverse prestigieuze podia gebracht, waaronder het befaamde Patronaat, het iconische Bimhuis, het betoverende North Sea Jazz Kids festival, en talloze andere festivals en privéfeesten.

Wat deze big band echt bijzonder maakt, is hun repertoire. De Junior Jazz Experience beheerst zowel de klassiekers van jazzlegendes als de meer eigentijdse jazz- en bigbandmuziek. Ze weten met hun uitvoeringen zowel liefhebbers van oude jazzhelden als fans van moderne jazz te betoveren.

Als kers op de taart is de Junior Jazz Experience een van de vier uitmuntende bands die deel uitmaken van het bigband traject van de gerenommeerde Muziekschool Amsterdam. Hier krijgen ze de kans om hun talent te verfijnen en hun passie voor jazz te cultiveren, wat leidt tot verbluffende optredens die elke jazzliefhebber in vervoering brengen.

Met de Junior Jazz Experience ervaar je de levendige, hartverwarmende klanken van jeugdige jazzmuzikanten die klaar zijn om de wereld te veroveren met hun muzikale genie. Stap in hun wereld en laat je betoveren door de onweerstaanbare jazzvibes die ze te bieden hebben.

Scroll naar boven