ZUCO 103

Zuco 103 en ZO! Gospel Choir bundelen krachten voor Jazz in de Winkel 2023

Het veelgeprezen Braziliaanse trio Zuco 103 heeft de eer om het ZO! Gospel Choir uit te nodigen voor een onvergetelijke samenwerking tijdens Jazz in de Winkel 2023. Beide groepen zullen zowel individuele sets als gezamenlijke optredens verzorgen, waardoor het podium tot leven komt met een meeslepende muzikale ervaring voor het publiek.

ZUCO 103

Zuco 103, opgericht in 1990 door drummer Stefan Kruger, toetsenist Stefan Schmid en zangeres Lílian Víeira, is synoniem geworden voor grensoverschrijdende en vernieuwende muziek. Hun unieke mix van Braziliaanse ritmes, jazzy klanken en elektronische elementen, bekend als “Brazilectro”, heeft hen internationale erkenning opgeleverd. Zuco 103 laat zich inspireren door diverse muziekstijlen van over de hele wereld, van Ethiopië tot Cuba en West-Afrika, en creëert zo een unieke en opwindende sound die elementen van drum & bass, dub en afro combineert.

Met een indrukwekkende lijst van prijzen en nominaties, waaronder de Heineken Crossover Award en een Edison publieksaward, heeft Zuco 103 bewezen een van de meest geliefde en baanbrekende bands in hun genre te zijn. Na een korte radiostilte zijn ze terug met nieuwe muzikale creaties en het album Telenova dat garant staat voor frisse en verrassende geluid

Scroll naar boven